En
معرفی اعضـای جدید انجمـن

1: مرکز رشد تخصصی مهندسی و صنعت

مرکز رشد تخصصی مهندسی و صنعت دانشگاه شهید بهشتی، با مدیریت هلدینگ فناور بتا و مجوز وزارت علوم در سال 1402 تأسیس شد. این مرکز با همکاری نهادهایی چون معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان، به‌عنوان یک شبکه گسترده از نخبگان، زیرساخت‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان، در حوزه‌های نوآوری و فناوری‌های پیشرفته از جمله هوش مصنوعی، هوافضا، نفت، ساختمان و معدن فعالیت دارد و با بهره‌گیری از شتاب‌دهنده‌ها، مراکز نوآوری، و شبکه‌های بین‌المللی، به رفع نیازهای اجرایی و عرضه محصولات در داخل و خارج کشور می‌پردازد.

2: شرکت تجارت الکترونیک فناوران ساویس مرجان

شرکت فناوران بین‌الملل ساویس به عنوان یک استارت آپ در حوزه فین‌تک است که در سال 1401 با هدف تامین فـلزات گرانبهای مورد نیاز بازار سرمایه و تولیدکنندگان، تصمیم به ایجاد کارخانه فرآوری فلزات گرانبها با اســتفاده از دانش فنی و فـارغ‌التحصیلان دانشگاه های معتبر داخلی و تجهیزات روز دنیا گرفته است.

3: شرکت راهبرد هوشمند شهر

این شرکت در تیر ماه 1394 به عنوان بازوی پرداخت و فناوری اطلاعات بانک شهر تأسیس گردید و فعالیت خود را در زمینه تولید و ارائه خدمات تخصصی و مشاوره در حوزه فناوری اطلاعات و فناوری مالی آغاز نمود. از مهم‌ترین فعالیت‌های راهبرد هوشمند شهر می‌توان به تأمین و پشتیبانی خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات مورد نیاز ادارات و شعب بانک شهر، ارائه خدمات حوزه پرداخت الکترونیک در پایانه‌های فروشگاهی و اینترنتی و سوئیچ‌های ارزش افزوده پرداخت، تجهیز و توسعه زیرساخت‌ مورد نیاز پرداخت خرد حمل و نقل شهری و طراحی و توسعه راهکارهای نوین در حوزه‌های شهر هوشمند و فناوری‌های مالی اشاره کرد. خدمات نوآورانه شرکت بر بستر اکوسیستم اسمارتیز و پلتفرم ارائه خدمات سرویس محور بانک با در اختیار داشتن داشبوردهای مدیریتی و عملیاتی ارائه می‌شود و به طیف وسیعی از مشتریان نهایی و سازمانی، خدمات اختصاصی ارائه می‌دهد.

4:  پارک علم و فناوری دانشگاه رازی کرمانشاه

پارک علم و فناوری دانشگاه رازی با هدف ایجاد انگیزه پژوهشگران حوزه دانشگاه، مدیریت جریان دانش و فناوری در میان دانشگاه‌ها و مراکز پژوهش و توسعه، شرکت‌های خصوصی و بازار و همچنین ایجاد و رشد شرکت‌های متکی بر نوآوری، از سال 1401 و با مجوز شورای گسترش فعالیت‌های خود را آغاز نمود. این مجموعه به همراه مرکز رشد واحدهای فناوری آن که سابقه فعالیت 17 ساله در زیست بوم فناوری کشور دارد، میزبان بیش از 50 عضو هیئت علمی در قالب شرکت‌های دانش‌بنیان و همچنین هسته و واحدهای فناور از جمله شرکت‌های "فناوری اطلاعات و ارتباطات غرب"، "پیشتازان شیمی غرب" و "فن فولاد سابین" می‌باشد. پارک علم و فناوری دانشگاه رازی با در اختیار داشتن زنجیره‌فناوری در حوزه شیمی و فراورده‌های شیمیایی، کشاورزی، دامپزشکی و فنی‌مهندسی" و همراستا با وظایف دانشگاه رازی کرمانشاه به عنوان دانشگاه مادر در غرب کشور، پذیرای تمامی گروه‌ها و فعالین زیست‌بوم فناوری خواهد بود.
5:  مركز رشد زيست فناوري رويان

مرکز رشد زیست‌فناوری در پژوهشگاه رویان با هدف ایجاد بستر و فضایی برای تسهیل شکل‌گیری هسته‌ها و شرکت‌های فعال در حوزه‌های زیست‌فناوری و به‌ویژه زیست‌فناوری پزشکی تأسیس شده است. این مرکز پس از اخذ موافقت اصولی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در محل پارک علم و فناوری البرز در سال ۱۳۸۸ شروع به کار کرد. مرکز رشد زیست‌فناوری رویان طی دوره حضور خود در زیست‌بوم زیست‌فناوری افتخار میزبانی شرکت‌های موفقی از جمله شرکت فناوری بن‌یاخته‌های رویان، شرکت سل‌تک فارمد را داشته است. این مرکز علیرغم وابستگی سازمانی به پژوهشگاه رویان به شکل مستقل می‌تواند پذیرای فعالان حوزه‌های زیست‌فناوری باشد.

6:  مرکز رشد سلامت مشهد

مرکز رشد فناوری‌های نوین سلامت مشهد با هدف کاهش چالش­‌ها و عوامل بازدارنده پیش روی هست­ه‌های فناور و نوآور حوزه سلامت سال 1399 فعالیت خود را به صورت رسمی آغاز نمود. در ادامه برخی از مهمترین اهداف این مرکز ارائه می شود:

·       جذب و پذیرش واحدهای فناور در حوزه‌­های تخصصی پذیرش مرکز

·       ایجاد فضای مطلوب و امکانات لازم جهت گسترش و رشد واحدهای کوچک و متوسط دانش بنیان و فناور فعال

·       ایجاد فضای مناسب جهت تجاری کردن دستاوردهای تحقیقاتی فن­اورانه

·       ایجاد شرکت­‌های دانش بنیان کوچک و تخصصی با امکان رقابت در بازارهای داخلی و جهانی

·       ایجاد ارتباط بین ایده‌پردازان و سرمایه‌گذاران

·       ارائه خدمات مورد نیاز واحدهای فناور در راستای تبدیل ایده‌های نو به محصولات قابل تجاری‌سازی

 

7: مركز رشد لرستان

مرکز رشد واحد لرستان با برخورداری از پتانسیل های بالقوه موجود در منطقه، منابع انسانی فرهیخته، اثربخش و متخصص و همچنین ساختار انعطاف پذیر و کارآمد، به عنوان یک مرکز رشد شاخص در منطقه و کشور در زمینه‌های تولید و انتقال فناوری به بخش‌های مختلف کارآفرینی، رشد و توانمند سازی شرکت‌های کوچک و متوسط و مکانی جهت دریافت و پرورش ایده‌های نو و کارآفرین به عنوان کانون اصلی کارآفرینی و ایجاد کسب و کار فعالیت می‌نماید.

8:  مركز رشد فناوري سلامت ابن‌سينا

پژوهشگاه ابن سینا از سال 1377 تاسیس گردید و با توجه به توانمندیها و پتانسیل تجهیزاتی وکادر تخصصی پیشرفته موجود در این پژوهشگاه موفق به کسب موافقت اصولی جهت راه اندازی مرکز رشد زیست فناوری ابن سینا در سال 1388 گردید.

این مرکز تحت حمایت فنی، علمی واقتصادی پژوهشگاه ابن سینا از سال 1389 شروع به فعالیت نموده است. فعالیت های این مرکز در زمینه های تخصصی بیوتکنولوژی تولیدمثل، آنتی بادی منوکلونال و نانوتکنولوژی زیستی و ..... می‌باشد. واحدهای مستقر در این مرکز می‌توانند از کلیه تجهیزات و خدمات ارائه شده توسط پژوهشکده های بیوتکنولوژی تولیدمثل و آنتی بادی منوکلونال و نانوتکنولوژی زیستی و مرکز تخصصی ناباروری و سقط مکرر ابن سینا بهره مند گردند. مرکزرشد ابن سینا جهت توسعه حرفه های جدید و کار آفرینانی که در قالب واحدهای نوپای فعال مرتبط با فعالیت‌های فوق تلاش می نمایند، پشتیبانی‌های لازم را بعمل می‌آورد.

9: مركز رشد كشاورزي مدرن اروميه

مرکز رشد کشاورزی جهاددانشگاهی ارومیه: مرکزی است تحت مدیریت متخصصین حرفه‌ای که با ارائه خدمات حمایتی از ایجاد و توسعه حرفه‌های جدید توسط کارآفرینانی که در قالب واحدهای نوپای فعال در زمینه‌های منتهی به فناوری متشکل شده‌اند و اهداف اقتصادی مبتنی بر دانش و فن دارند، پشتیبانی می‌کند. این خدمات شامل موارد زیر است:

-        تأمین محل کار (بصورت اجاره)

-        خدمات آزمایشگاهی، کارگاهی و اطلاع‌رسانی

-        خدمات مدیریتی، حقوقی، مالی، اعتباری، پروژه‌یابی و بازاریابی

-        آموزش تخصصی ویژه و مشاوره

-        سایر خدمات مرتبط با توسعه، رشد و ارتقای واحدهای فناوری

 

10: مركز رشد گياهان دارويي كرج

مركز رشد فناوري گياهان دارويي مركزي است تحت مديريت متخصصين حرفه‌اي كه با ارائه خدمات حمايتي از ايجاد و توسعه حرفه‌هاي جديد توسط كارآفريناني كه در قالب واحدهاي نوپاي فعال در زمينه‌هاي مختلف گياهان دارويي، داروهاي گياهي و صنايع مرتبط منتهي به فناوري متشكل شده‌اند و اهداف اقتصادي مبتني بر دانش و فن دارند پشتيباني مي‌كند، از جمله اهداف این مرکز شامل موارد زیر می‌باشد:

بسترسازی جهت تجاری کردن دستاوردهای طب سنتی

ايجاد زمينه کارآفرينی و حمايت از نوآوری و خلاقيت نيروهای محقق جوان

کمک به رونق اقتصاد ايران به ‌وسيله ترويج استفاده صحيح و علمی از داروهای گياهی در سطح ملی و بين‌المللی

ايجاد فضای لازم جهت گسترش و رشد واحدهای کوچک و متوسط که در زمينه علوم گياهی، شيمی- دارويي، داروسازی و گرايش های وابسته، پژوهش‌های کاربردی انجام می‌دهند.

11: مركز رشد هرمزگان

مرکز رشد هرمزگان با اهداف؛ برگزاری رویدادهای فناورانه،توسعه فرهنگ کارآفريني و ايجاد اشتغال مولد براي فارغ التحصيلان جوان،ایجاد واحدهای صنایع کوچک و متوسط فنی و تخصصی، نوسازی، انتقال فناوری و استفاده از اکتشافات علمی جدید، افزایش بازدهی نیروی کار بالقوه و استفاده بهینه از این سرمایه عظیم ملی وگسترش واحدهاي تحقيقاتي و شرکت هاي خدمات مهندسي و تکميل چرخه تحقيقات و با داشتن 20  واحد فناور در مرحله پیش رشد، 13 واحد فناور در مرحله رشد، 5 خروج موفق، 2 شرکت دانش بنیان در حال فعالیت است.

 

12: مرکز رشد گياهان دارويي و محصولات كشاورزي ايلام

مرکز رشد گیاهان دارویی و محصولات کشاورزی جهاد دانشگاهی واحد ایلام با دریافت مجوز از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مهرماه سال 1391 به طور رسمی فعالیت خود را آغاز نمود. سازمان موسس این مرکز، جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام می باشد. این مرکز به عنوان اولین مرکز رشد تخصصی گیاهان دارویی در استان کار خود را شروع و  طرح های حایز شرایط پذیرش با زمینه فعالیت های کشاورزی و گیاهان دارویی را مورد حمایت قرار می دهد. ماموریت این مرکز حمایت از ایجاد، رشد و توسعه شرکت های فناورانه با اولویت فناوری¬های مرتبط به حوزه کشاورزی و گیاهان دارویی است.

 

13: مرکز رشد فرآورده هاي گیاهان دارویی اردبيل

استان اردبيل از تنوع گياهان دارويي كه جزء استان‌هاي منحصر بفرد كشوردر اين زمينه مي‌باشد؛ ضرورت راه اندازي مركز رشد واحدهاي فناور گياهان دارويي در اين استان را بيش از پيش نمايان مي‌سازد. در اين راستا جهاددانشگاهي واحد استان اردبيل با اخذ موافقت اصولی در تیرماه سال 1392 از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور، اقدام به تاسیس و راه‌اندازی مرکز رشد فناوری فرآورده‌های گیاهان دارویی برای اولین بار در استان نموده است.

 

14: مرکز رشد فناوری‌ها و هنر قرآنی

مرکز رشد فناوری‏ ها و هنر قرآنی، یک مرکز رشد تخصصی با تمرکز بر توسعه کسب‏ و کارهای قرآنی، دینی و فرهنگی است. این مرکز، به همت سازمانِ فعالیت‏های قرآنی دانشگاهیان جهاد دانشگاهی ایجاد شده که به عنوان سازمانی پیشرو و پژوهش محور، توسعه و ترویج فرهنگ و علوم قرآنی در بین دانشگاهیان کشور را وظیفه اصلی خویش تعریف نموده است. مرکز رشد فناوری‏ها و هنر قرآنی، مجموعه‏ای است تحت مدیریت متخصصان حرفه‌ای که با ارائه خدمات حمایتی پیوسته و قابل دسترسی و ارائه مشاور‌ه‌های لازم، زمینه ایجاد و رشد کسب‏ و کارهای قرآنی و فرهنگی را مهیا می‏‌نماید. این مرکز تلاش دارد تا حلقه مفقوده تجاری سازی دستاوردهای پژوهشی سازمانهای علمی و فرهنگی در زمینه فناوری‌های فرهنگی، دینی و هنر اسلامی ـ ایرانی باشد.

 

15: مرکز رشد فناوری‌های نوین سلامت خوزستان

مرکز رشد فناوری های نوین سلامت با هدف ارتقاء فرهنگ استفاده از خدمات مرتبط با سلامت در محل دانشگاه جهاد دانشگاهی استان خوزستان  تاسیس شد. این مرکز همواره در تلاش است تا با جذب ایده های ناب استارتاپی در زمینه سلامت، به جوانان علاوه بر آماده سازی فضای کاری مناسب، خدمات و تسهیلات مالی را نیز ارائه نماید. هدف این کار در مرکز رشد، افزایش انگیزه جوانان برای خدمت به کشور عزیزمان بوده و همچنین علاوه بر افزایش روحیه کاری ، برای بالا بردن اطلاعات و فرهنگ مرتبط با سلامت جامعه نیز تلاش می‌نماید.

 

16: مرکز رشد صنایع خلاق و  فرهنگی زنجان

مرکز رشد واحدهای فناور و صنایع فرهنگی خلاق مرکزی است تحت مدیریت متخصصین که با ارائه خدمات حمایتی از ایجاد و توسعه حرفه‌های جدید در حوزه صنایع و فرهنگی  توسط کارافرینان که در قالب واحدهای نوپا فعال در زمینه‌ای منتهی به فناوری در صنایع فرهنگی متشکل شده‌اند و اهداف اقتصادی مبتنی بر دانش، فرهنگ و فن دارند، پشتیبانی می‌کند.

 

17: پردیس فناوری نفت و انرژی نصف جهان

شرکت دانش بنیان مشعل پویا با همکاری نهادهای علمی و فناوری ملی و منطقه‌ای، ساخت پردیس فناوری تخصصی صنعت نفت و انرژی را در مجاورت قطب انرژی استان؛ هلدینگ پتروپالایش اصفهان در زمینی به مساحت 40 هکتار، آغاز کرد. هم اکنون پردیس فناوری نفت و انرژی نصف‌جهان با مجوز معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری و توافق‌نامه با شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان به عنوان سازمان تخصصی همکار، در حال احداث است.