نمایش لیست آخرین اخبار
انتشار دهمین شماره نشریه "نو"
پیام دکتر معتمدزادگان رئیس هیات مدیره انجمن بمناسبت فرا رسیدن نوروز باستانی
فراخوان مقالات برای ویژه نامه : نقش انواع سازمان های واسطه ای تسهیلگر توسعه کارآفرینی در بوم سازگان نوآوری ایران
آنچه در کارگاه بین المللی انتقال تجربه گذشت...
دریافت فیلم کارگاه بین المللی انتقال تجربه
برگزاری کارگاه بینالمللی انتقال تجربه با موضوع نقش پارکهای علم و فناوری در توسعه زیستبوم نوآوری و پیشبینی روشهای مدیریتی آینده (تجربه کشور آلمان)
کتاب «دو دهه تجربه شکلگیری پارکهای علم و فناوری در ایران» منتشر شد!
برگزاری اولین جلسه شورای راهبری پنجمین کنفرانس ملی انجمن علمی پارکهای فناوری و سازمانهای نوآوری ایران
برگزاری کارگاه بینالمللی انتقال تجربه با سخنرانی آقای André H.R. Domin
یادواره درگذشتگان تاثیرگزار در اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور

برگزاری کارگاه بینالمللی انتقال تجربه با موضوع نقش پارکهای علم و فناوری در توسعه زیستبوم نوآوری و پیشبینی روشهای مدیریتی آینده (تجربه کشور آلمان)
انجمن علمی پارکهای فناوری و سازمانهای نوآوری ایران، با همکاری معاونت محترم فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با مشارکت مرکز آیریس کارگاه بینالمللی انتقال تجربهای را با موضوع "نقش پارکهای علم و فناوری در توسعه زیستبوم نوآوری و پیشبینی روشهای مدیریتی این سازمانها در آینده (تجربه کشور آلمان)" برگزار نمود.
این کارگاه به صورت مجازی در تاریخ ۱۴ اسفندماه ۱۴۰۳ با مشارکت بیش از 90 نفر برگزار شد، این وبینار با سخنرانی آقای André H.R. Domin، رئیس پارک علمی هایدلبرگ آلمان و عضو سابق هیئتمدیره انجمن بینالمللی پارکهای علمی و نواحی نوآوری (IASP)، همراه بود. ایشان بهعنوان یکی از متخصصان برجسته و باتجربه در زمینه مدیریت پارکهای علم و فناوری، تجربیات ارزشمندی را در این حوزه ارائه نمودند. همچنین، دکتر مصطفی کریمیان اقبال، عضو هیئتمدیره انجمن علمی پارکهای فناوری و سازمانهای نوآوری ایران (STPIA) و عضو سابق هیئتمدیره IASP، تسهیلگری این کارگاه را بر عهده داشتند.
در این کارگاه، در ابتدا بر نقش حیاتی فضای فیزیکی پارکهای علم و فناوری در توسعه و رشد آنها تأکید شد. با اشاره به پارک علمی هایدلبرگ، اهمیت این فضاها بهعنوان بستری برای تعامل، تبادل ایدهها و ایجاد همافزایی میان فعالان زیستبوم نوآوری مورد بررسی قرار گرفت. همچنین مطرح شد که باوجود پیشرفتهای چشمگیر در حوزه هوش مصنوعی، همچنان فضای فیزیکی پارکها باید بهعنوان یکی از ارکان اصلی اکوسیستم نوآوری حفظ شود.
در ادامه، نقش پارکهای علم و فناوری بهعنوان کاتالیزورهای زیستبوم نوآوری مورد بحث قرار گرفت. این پارکها با ایجاد شبکههای همکاری میان صنایع، دانشگاهها و نهادهای دولتی، بستر مناسبی را برای تبادل دانش و فناوری فراهم میآورند. از دیگر مباحث مطرحشده، بررسی اهمیت تعامل و ارتباط میان المانهای مختلف زیستبوم نوآوری ازجمله شهر، نهادهای حقوقی، سرمایهگذاران، دانشگاهها و بهویژه افراد حقیقی بود.
همچنین، اهمیت ارزیابی پارکهای علم و فناوری و بررسی نحوه ارتباط میان عناصر کلیدی مانند شهرداری، دولت و پارکهای علمی از دیگر محورهای این کارگاه به شمار میرفت. در بخش پایانی، به موضوع نقش هوش مصنوعی (AI) در توسعه آینده پارکهای علم و فناوری پرداخته شد و در مورد اهمیت ویژه آن صحبت شد.
کارگاه با پرسش و پاسخ و تعامل سازنده میان شرکتکنندگان و آقای آندره دومین به پایان رسید. این نشست فرصتی ارزشمند برای بهرهمندی از تجربیات بینالمللی در حوزه پارکهای علم و فناوری و شناخت فرصتهای پیشروی این حوزه فراهم آورد.
جهت دریافت فایل سخنرانی آقای آندره دومین میتوانید از طریق لینک زیراقدام نمایید:
https://nextcloud.heidelberg.de/index.php/s/xBPzy5W9A6mN3f9