بـرگزاری تـورهای فنـاوری در انـجمن علمی پـارک های فنـاوری و سازمان های نـوآوری ایـران
بـرگزاری تـورهای ملی فنـاوری
اهـداف بـرگزاری طرح ملی تـورهای فنـاوری در انـجمن علمی پـارک های فنـاوری و سازمان های نـوآوری ایـران
اهداف طرح ملی تور فناوری شامل مواردی از جمله توانمندسازی منابع انسانی و نیروهای سازمان‌های نوآور، انتقال تجربه در حوزه‌های مختلف مرتبط با مأموریت پارک‌ها و مراکز رشد، شبکه‌سازی و هم‌افزایی سازمانی، ترویج فناوری و تعمیق سطح دانش کارشناسان،‌ آشنایی با برنامه‌ها و توانمندی‌های سازمان میزبان و مشاهده و معرفی دستاوردهای سازمان میزبان است.
تورهای فناوری در سطح دانشجویان
آشنایی دانشجویان با زیست‌بوم نوآوری و ارتقاء سطح آگاهی آنان از فعالیت‌ها و مأموریت‌های پارک‌های علم و فناوری، آشنایی با مفاهیم کار تیمی و توانمندسازی و مهارت‌افزایی دانشجویان و آشنایی با مفاهیم ایده‌پردازی، تأسیس شرکت و شکل‌گیری کسب و کار دانش‌بنیان از جمله اهداف است.
تورهای فناوری در سطح اعضای هیئت علمی
آشنایی با زیست‌بوم نوآوری و توسعه فناوری و نوآوری در کشور با محوریت دانشگاه‌ها (دانشگاه کارآفرین و جامعه‌محور)، پرورش ایده‌های مبتنی بر بازار، ترویج فرهنگ نوآوری و شکل‌گیری شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور در دانشگاه‌ها و کمک به تربیت دانشجویان کارآفرین و ایده‌پرداز توسط اعضای هیئت علمی از جمله اهداف و راهبردها است.
تورهای فناوری در بخش "منابع انسانی فعال در نهادها و دستگاه‌های اجرایی"
نیز آشنایی با مفاهیم زیست‌بوم نوآوری و فرایندهای جاری پارک‌های علم و فناوری، افزایش تعامل پارک‌های علم و فناوری با دستگاه‌ها و نهادهای اجرایی، آشنایی با دستاوردهای علمی و فناورانه و ظرفیت‌سازی برای خرید فناوری توسط دستگاه‌ها و نهادهای اجرایی و تشویق و ترغیب دستگاه‌ها و نهادهای اجرایی جهت عقد قرارداد با شرکت‌های مستقر در پارک‌های علم و فناوری نیز از جمله اهداف طرح ملی تور فناوری است.

تـور فنـاوری تجربه نگاری در ارزیابی و رتبه بندی پارک های فناوری، مراکز رشد و نوآوری

تـاریخ تـور: 1403/02/26 الی 1403/02/26

وضعیـت تـور: در حـال بـرگزاری

با برجسته‌ شدن نقش سازمان‌های نوآور در توسعه اقتصادی، بسیاری از کشورهای توسعه‌یافته تلاش کرده‌اند نقش این سازمان‌ها را در کشورهای خود پر رنگ نموده و اجزای آن را به صورت کمی و کیفی توسعه دهند. یکی از موضوعات مهم ذینفعان سازمان‌های نوآور اعم از دولتمردان، سرمایه‌گذاران بخش عمومی ‌و خصوصی، شرکت‌های دانش‌بنیان و دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی، اطمینان از کارکرد موفق آن‌ها و تحقق مقاصد و نیازهای آن‌ها مطابق برنامه‌های توسعه‌ای مربوطه می‌باشد. لذا، ارزیابی ادواری عملکرد پارک‌های فناوری به عنوان شاخص‌ترین سازمان نوآوری و بررسی مسایل مربوط به رتبه‌بندی با هدف بهینه‌سازی فرایندها، ساختارها، کارکردها و پیامدهای آن‌ها می‌تواند برخی از دغدغه‌های آنان را پاسخگو باشد. شرکت در این کارگاه برای عموم آزاد است. لیکن به لحاظ محتوا و مطالبی که تحلیل و بررسی می‌گردد،شرکت در آن به پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد، دانشگاه‌ها، سازمان‌های دولتی و حاکمیتی، پژوهشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی، مراکز و کارخانه‌های نوآوری پیشنهاد می‌گردد.

مشـاهده بـرنـامه زمـانبـندی تـور
هتـل های پیـشنـهادی تـور فنـاوری
میـزبـان تـور :

پارک علم و فناوری دانشگاه تهران